helpt rekengeheimen ontcijferen

referentie van Desiree uit Leidschenveen, Den Haag

Patricia geeft mijn zoon nu al een aantal maanden rekenbijles. Ze doet het met grote kundigheid, bevlogenheid en maakt het rekenen leuker en gemakkelijker. Ze leert mijn zoon rekenkundig inzicht door het uitleggen/oefenen van verschillende rekenentechnieken en door rekenkundige spelletjes. Het grootste compliment aan het adres van het Rekenmirakel is wel dat mijn zoon altijd met plezier naar haar toe gaat en dat zijn rekennivo en zelfvertrouwen sterk is verbeterd. De communicatie en terugkoppeling na elke bijles is uitstekend.

Het is ook fijn dat mijn zoon vanuit Leidschenveen op de fiets zelf naar haar toe kan gaan. Haar huis ligt heel centraal en is makkelijk te bereiken.

Zelf een ervaring/reactie plaatsen?
21.12.2016

Patricia analyseert snel waar extra hulp wenselijk is. Door verrassende oefeningen en spelletjes lijkt het nauwelijks op rekenles. Mijn dochter kijkt wekelijks uit naar het uur hulp bij Patricia en is er erg enthousiast over. Thuis gaat ze door met de oefeningen en spellen waardoor ze spelenderwijs o.a. tafels, breuken, percentages en omrekenen van km tot mm onder de knie krijgt.
Hulpadviezen vanuit school worden meteen meegenomen.
Na elke les ontvang ik een terugkoppeling van de les. Waar aan gewerkt is, hoe het ging, waar ze de volgende les aandacht aan zullen besteden. Heel fijn om de voortgang te zien.
Dank je wel Patricia voor je professionele, persoonlijke aanpak! De CITO zal zeker goed gaan!

Zelf een ervaring/referentie plaatsen?

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Je bericht is na verzenden niet direct zichtbaar, maar kan door Patricia geplaatst worden.